Lions Club

Avesta

Jag som skriver detta till dig är medlemsordförande i Lions Club Avesta . Vi är nu 28 medlemmar som bedriver lokal, nationell och internationell hjälpverksamhet.

Vill du hjälpa till att göra ett bättre samhälle och samtidigt skaffa nya vänner? Är det så är du välkommen till vår klubb på nästa medlemsmöte, 2:a torsdagen i månaden kl 19.30 på Malmgatan 5. Och du får gärna ta med dig respektive eller om du har några vänner som skulle kunna vara intresserade.

Det ges möjlighet till kort information och frågor om Lions, gemensam middag och en intressant programpunkt. Det kostar inget att besöka oss.

Exempel på Lions aktiviteter i vår lokala Lions Club:

-          Lucia

-          Höstmarknad

-          Ungdomsläger

-          Avestafestivalen

Medlemmarna i Lions Club Avesta träffas 1 kväll månad sept – maj och vid hjälpaktiviterer. Månadsmöten hålls alltid 2:a torsdagen i kalendermånaden. Våra möten är informella och inte obligatoriska.

Våra insamlade medel delar vi ut till 100 %. Alla administrativa kostnader täcks av medlemsavgifter.

Jag ber dig att överväga inbjudan och förhoppningsvis komma med anmälan till Maria Öberg per mail Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den eller höra av dig på 070-333 44 86.

Vänliga Hälsningar

Maria Öberg